tisdag 22 september 2009

Huset!


Vem bor här? En liten pyssling kanske..... ;)

Här är framsidan. Någon har glömt vattenkannan ute, slarver! ;)
Den som bor i huset har tänt en brasa det ryker ur skorstenen. Har de mys i soffan framför öppnaspisen kanske. "Blomlådorna" är utstansade med MS punch och infärgade med distresser. Två små sy-nålar fick pryda den vänstra blomlådan tillsammans med rosor i papper. Fönstrena har jag stansat ut, liksom skorstenen, med spellbinders. På skorstenen har jag satt pärlfloss (det blev lite fult limmat). Spetsar fick bli små små gardiner och smala band jag klippt av från en tröja, jag tror de finns där för att tröjan ska hänga bättre på en galge i butiken, fick bli gardin-omtag.

Baksidan, jag tror de har eftermiddags-sol i trädgården. "Gräsmattan" är utstansad och embossad men spellbinders. Lite ogräs på utsidan av staketet, undar vad grannarna tycker om det? :)"Trädgården".... ;)


Ena gaveln, kanske mot söder....
Ett band, Leafy Vine, satte jag som en klätterros. I rosen satte jag en trollslända (brads). En embossad stämpel på väggen fick det oxå bli.


på den här gaveln satte jag en jätte fin stämpel på, från INKIDO. Lite spets och pärlfloss blev det oxå. På det lilla lilla metallhjärtat står det "made with love"....
Staketet är utstansat med MS punch.
"Hust" (13cm högt till taknocken och 10cm brett) är en låda som man enkelt fyller med något. Kanske med något gott... :) Tack snälla Eva för tippset om huset det är som balsam för själen!
Kram Marie :)

3 kommentarer:

 1. Superfint och så pysslig du är : )

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Wow, vilket underbart hus. Tack för dina ord hos mig. Kram

  SvaraRadera
 3. Så sött hus du skapat!!!

  Tack för din kommentar på min blogg!
  Du undrade var jag fått tag i dom små guldvingarna, dom är från PaperMaze. Hittar dom inte just nu i butiken men maila gärna dom och fråga.

  Ha det gott!

  SvaraRadera