tisdag 10 november 2009

Mumsiga Cupcake!

Jag fick ett mumsigt uppdrag av Eva.....CUPCAKES!!!

Så här blev de. :o)

En med "choklad sås"...


....och en med "strössel". Blommorna är utstansade med den minsta Retro Flower Punch. I mitten av blomman har jag dekorerat men Stickles. På toppen satte jag fast en större Retroblomma med en hattnål som jag hat limmat en liten metall dekoration på.

Jag tog några bilder under arbetats gång oxå:


Här viker jag "muffinsformen".

Papperet har jag skurit i 5cm breda remsor. En remsa är 30cm och den andra är 20cm lång. Vecken är strax under 1cm breda. Jag avstod ifrån att skära bort texten på papperet utan vände den sidan inåt...mindre spill. :)Här har jag limmat fast en bit av en toalettpappersrulle. Jag valde att klippa upp rullen och lägga den 2cm omlott för att få en mindre omkrets. Höjden på rullen blev 2,5cm.Två "röksvampar"... ;)Eftrer att ha limmat ihop de båda veckade remsorna till en cirkel limmade jag fast den på rullen. Endast på rullens nedre del satte jag lim. Limpistol är bra! :)Ullen tovade jag ihop med en tovningsnål. Den uppmärksamme ser att min nål är av men det går jätte bra att "picka" ullen ändå.Jag rev tunna remsor av papper som jag veckade och sydde ihop på maskin. Dessa limade jag fast på styrolit-kulan i en spiral form. Alla papper finns på REA! ;)
Jag "duschade" sprejade muffinsen med "chokladsås" med Glimmer Mist, Pearl. Så saknas bara "tårtpapperet" som jag stansade ut av Spellbinders "Classic Scalloped Circles Large. I kanten av den utstansade cirkeln gjorde jag små hål som dekoration. Ljuva Änglar har allt material.


Kramar Marie

1 kommentar:

  1. Åhhhhh, de var superflotte. Lekkert dekorert og nydelige farger.

    Klem:)

    SvaraRadera