söndag 24 januari 2010

Väska!

I Magnolia Ink 2 hittade jag den här fina väskan! Jätte rolig att göra och söt present till allahjärtansdag. Här fylld med godis.... ;o)

Hela väskan. Sidorna är utstandade med Spellbinders. Jag har använt ett brunt cardstock till botten av sidan och sedan ett mönstrat papper från Pinkpaislee.

Framsidan: En dekoration där jag använt En stor pappersblomma, rosor, pärlflosss,bruna blad från ett tyg-band,vit band, en nyckel (brads som jag knippsat av benen på) från Reprint och egenkomponerade hattnålar.

Dekorationen i närbild. :o)

Stämpeln från Inkido är stämplad med Pinecone från Versa color och embossad med Inkidos "clear".

Baksidan: Dekorerad med brun bred spets i bomull, en stor tygblomma, rosor, bruna blad från Prima, halvpärla, pärlfloss, nyckelhål (brad som jag knippsat av benen på) från Reprint, ett utstansad vitt blad, en liten fjäril utklippt från Websters underbara jul-papper och en brad som jag satt en brun halvpärla i.

Dekorationen på baksidan i närbild. ;o)

Handtaget på väskan är dekorerat med; En stor tygblomma, bruna blad från ett tygband, en egenkomponerad hattnål, rosor, pärlfloss och en metall dekoration som jag klippt "sönder" till blad. ;)

Två fjärilar stämplade med StazOnOH-plast sitter oxå på hantaget. Du hittar allt material hos Ljuva Änglar även Magnolia Ink 2. :o)
Tack för ditt besök på min blogg! /Marie

2 kommentarer:

  1. Superfin väska! Gillar alla detaljer och färgkombon på blommorna är jättefin :)

    SvaraRadera
  2. Halloj!
    Tack för din kommentar i min blogg =) Å nu har jag ju hittat hit - så mkt fint att titta på. Gillar verkligen hur du har använt pärlflossen - kommer garanterat härmas ;-)

    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera