söndag 30 januari 2011

Det var en gång...

När jag var liten älskade jag sagor, ja faktiskt älskar jag sagor än idag, jag drömde mig bort till förtrollade ängar där feer och andra väsen dansade och lekte hela dagarna. När de blev hungriga böjde de ner en blomma och drack av dess underbara nektar.


Här har jag gjort ett kort av de nya pappren från Graphic 45, "Once Upon a Springtime". Ljuvliga dubbelsidiga papper med sagotema. Till dessa papper finns det klippark med underbara små sagoväsen lätta att arbeta med och med oändliga möjlighetar. Det är bara fantasin som sätter gränser...


Även remsan med texten "Once Upon a Springtime" är från dessa underbara papper. Här syns det hur jag byggt lager på lager med 3d-kuddar i mellan. Den lilla fen tryckte jag ut och satte i sitt fönster. Rådjuret är en die från Tim Holtz som jag stansat ut i Grungepaper från Tim Holtz och sedan färgat in med Distress Ink, Victorian Velvet. Lite stickels på några detaljer och kortet var klart. Allt material kommer från Reprint.


Detta var mitt första inlägg för REPRINT, tack för titten! :o)

Kram Marie

2 kommentarer:

  1. Vad fint! Det ser ut som omslaget till en gammal fin sagobok. :-) Och älvan påminner mycket om Cicely Mary Barkers blomsterféer. :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Mmmm .... rosa och fint! :)

    SvaraRadera