måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dagar

Att visa att man tycker om någon är både enkelt och viktigt. Ett litet ord, ett leende, ett gulligt sms eller en kram räcker långt men i bland är det roligt att ge bort en liten gåva.
Alla dagar är hjärtedagar!


En altrad chokladask till någon som betyder mycket för mig visar jag idag. Samtliga stämplar och papper är från Magnolia. Nej det stämmer inte för det mörkare papperet är en "baksida" från ett mönster papper från October Afternoon. Ett litet ekonomi tips kan vara att kika bland spillpapperna när man behöver en liten bit. Kanske ett diskret mönsterpapper passar lika bra som ett enfärgat cardstock. Jag tycker ofta lika mycket om "baksidan" på ett mönsterpapper som "framsidan".


Tilda och texten "love" har jag maskat ihop. Texten blev en jätte fin bakgrund. Den är stämplad med Pinecone och embossad med embossingpulvret "Klar".


Motivet har jag som vanligt färglaggt med Copic Ciao. De små hjärtanen Tilda strör ut är "lackade" med Glossy.


Detta underbara rosband är en av Reprints nyheter i vår. Ljuvligt! Här syns också en liten bård utstansad med en die från Magnolia "Tilda Lace" heter den. Här målad med Cracle paint en färg som spricker när den torkar.


Ser ni vad fin Tilda är i sina örhängen? ;) (skapat med Papper Pen, opal)

Må gott!
Kram Marie

3 kommentarer:

 1. Så søtt Valentinskort! Lekker blomsterpynt! Det rosebåndet du har brukt var virkelig vakkert!
  Ha en fin og kreativ uke!
  klem fra
  Mette

  SvaraRadera
 2. Jösses Amalia! Det här är den apselut vackraste bloggen jag har sett! Vad duktig du är!
  Många kramar Rebecka på Sonja&Jag

  SvaraRadera