tisdag 18 oktober 2011

Läskig rulle!Att altra är något av det roligaste jag vet så när det, från Per, damp ner en jätte stor trådrulle i min brevlåda var saken biff. :)

Papperet jag använt kommer från Tim Holtz - Paper Stack - Kraft Resist Halloween Haunts så även det utklippta benranglet. Papperet och skelettet är infärgat med Distress Stain. har ni inte provat Stains än är det dax nu! Det är bara SÅ jätte superduper skojigt.

Tejpen som kommer från Prima har jag stämplat på med StazOn. Den roliga stämpeln kommer från Tim Holtz.

Fladdermusen är utstansad i svart cardstock och och sedan embossad med clear embossingpulver. Det underlättar att använda en Embossingfön när du embossar. Fönen kan du med fördel även använda till att skynda på torkningen av dina Distress Stains andra färger och vid krympning av krympplast.

Dekorationerna jag använt kommer från Tim Holtz. Är det något du inte hittar i webshopen så tveka inte att fråga efter det. Vi hjälper gärna till.

Så till sist vill jag påminna om vår ROSA BANDET-kampanj passa på att unna dig eller en vän fina rosa produkter i hög kvalité samtidigt som du bidrar till att öka kunskapen om bröstcanser.

Jag hoppas att åretsjulklapp blir ROSA!

Kramar Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar