måndag 23 januari 2012

Korg med Basic Gray - WanderIdag, 19 jan, vandrar Basic Gray veckan vidare till mig och en korg som jag gjort av serien "Wander". Wander är en underbart lekfull och inspirerande serie med motiv och mönster hämtade från trafikens puls och färger men även från resor värden över.

Ett flaggspel på framsidan av korgen presenterar mottagaren.
De stämplade cirklarna,runt om korgen, kommer från ett stämpelset designat Tim Holtz (kommer in under februari). Alla dekorationer i form av stickers kommer från tillhörande ark i serien Wander.
Som många av er redan vet är jag barnsligt förtjust i metall. här smög sig några metalldekorationer från Tim Holtz med på ett hörn, ja eller på ett handtag. ;)
Gemet tillhör också serien Wander HÄR hittar du fler tillhörande dekorationer. Tycker man att det är knepigt att hitta dekorationer som passar till de papper man skapar i finns det ofta, i webshopen, färdigmatchade dekorationer. Skulle du ändå inte hitta något som passar så skicka gärna ett mail och fråga. Rhinestone från ljuvliga Prima.

Du kanske undrar vem den mustaschprydde farbron med den höga hatten är? Klicka HÄR! ;)
Här den andra kortsidan av korgen. De lilla tvåfärgade snöret finns i flera olika färgkomdinationer. Snöret kan med fördel användas som presentsnöre, linda flera varv, det är hur läckert som helst. Knappen hör till serien! Me like! :)
Öljetten sätter du lätt som en plätt med vår favorit Crop-a-dile.
"Leka" stämplat med Distress Ink "Crushed Olive" och embossat med "Ranger - Super Fine Detail - Clear" ett embossingpulver som passar extra bra till motiv med fina linjer och/eller detaljer. För att få formeran på de utstansade pappren bakom stämpeln "Leka" har jag använt Spellbinders dies. Just de två olika setten jag har använt här är "Nestabilities - Standard Circles Small" och "Nestabilities - Petite Scalloped Circles SM" utmärkta att kombinera!

Nu lämnar jag staffettpinnen vidare till Christine!

Vi ses! Kram /Marie

3 kommentarer:

 1. Med mig är allt bara bra! Tackar som frågar :)
  Jag har inte haft tid för pyssel, inte lust heller kan jag erkänna. Pysselsakerna ligger fortfarande nerpackade i lådor sedan flytten i november...
  Har hittat lite annat pyssel att sysselsätta mig med tills lusten för kortmakeriet kommer tillbaka. Nu är träskyltar i shabbystil som gäller...

  SvaraRadera
 2. super flot kurv , fyldt med lækre detaljer
  knus Pia

  SvaraRadera