torsdag 23 februari 2012

I wish you love my friendHär ett kort med fina mönster papper från underbara Pion Designs serie "Från mitt hjärta II".
Medvetet har jag valt att inte "bygga" kortet efter ett stämplat och färglagt motiv utan istället valt en vintagebild som grund till kortet. Det är ett "snabbare" och "enklare" sett att sätta ett motiv på kortet. Det har kommit in många fina spetsat, klicka HÄR.
Mumsig canvasdekoration, från Prima, i form av en provdocka. Dessa fantastiska färdig utklippta dekorationer är embossade, me like, så om du väljer att, som jag, färga in dekorationen lämnas de fina embossade fälten ofärgade.

Gissa vad provdockan är infärgad med? ;) Jo, med en av mina absoluta favorit produkter Disress Stain färgen heter "Antique linen". Den lilla kronan och den gammla boksidan hittade jag i min skattkista. Det är så kul att dekorera med små fynd tycker jag. ;)
Kolla fjärillen! Utstansad i Kraft Glassine ett "vaxat" papper som sälj i häften om 36 st i storleken 5"X8". papperet ger dig massor med fantastiska möjligheter. Jag har valt att knöla ihop fjärillen och sedan färga in "Skrynklorna" med Distress Ink "Walnut Stain". Fjärillen är en die från Sissix/Tim Holtz "Movers & Shapers - Mini butterflies sets". Grinden i trä är målad med Crackle Paint färgen finns i massor av olika färger jag har målat med "Picket Fence".

Självklart dekorerade jag även kortet med Ostduk, Tissue Tape, blommor, en brad, Rihnestone och Kakservett. Den uppmärksamme ser att jag har häftat fast bilden. Det har jag gjort med en Tiny Attacher från Tim Holtz.
Kortets insida med skriv fält utstansade med hjälp av Spellbinders "Nestabilities - Labels One Small". Ofta när jag gör kort lämnar jag insidorna, som här, "blanka" för att vid ett senare tillfälle när jag vet vem motagaren är dekorera och/eller skriva en personlig hälsning på dessa fält.
Jag tycker det är kul att även göra kortets baksida fin. Här en enkel hälsning utstansad med Sizzix/Tim Holtz die Movers & Shapers. Jag stansar ut med Tim Holts "Vagabond" som är en elektrisk stansmaskin, den finns inte i webshopen men är du intresserad av en "Vagabond" så skicka ett mail eller slå en signal så tar vi självklart hem en till dig.


Så till sist hoppas jag vi ses i Karlstad på Svensk Scrapbooking mässa och träff den 3-4 mars 2012. Butiken är proppfull med fantastiska produkter och Per med några av sina DT-tjejer finns självklart på plats för att med glädje och humor hjälpa dig i montern. :)

Läs mer om helgen här: http://www.svenskscrapbooking.se/karlstad/
Vi ses! :o)

Skapa med glädje och med hjärtat!

Kram Marie

3 kommentarer:

 1. Så vackert och detaljrikt. Gillar ditt kort massor!
  Ha en bra dag,
  Karin

  SvaraRadera
 2. Helt ljuvligt vackert, Marie!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Vilket välarbetat och superfint kort!! Så mycket detaljer att titta på och allt är så fint och perfekt!!

  SvaraRadera