måndag 31 augusti 2009

buuus...

Mitt livs första Helloween kort. Stämpeln är från Magnolia. Jag har färglagt med Promakers och mcp-teknik. Pumpan har jag embossat för att få en "blank i skalet" kännsla. Även bokstäverna är embossade för att ge en "lackad" kännsla.Jag är en "snålis" ;o) så spetsen har jag färgat svart med hjälp av en stämpeldyna. För att spetsen inte ska färga av sig så har jag "lackat"

den med hår-spray! ;)


Den högra kanten av kortet är stansat med med Martha Stewart edge punch, Doily Lace. Insidans oranga papper är stansat likadant. Det orange lät jag "lysa igenom" till framsidan. I kanten av det lila-prickiga papperet och det svart/lila- papperet har jag sytt med symaskin ;o). De orange- svirlarna har jag delvis embossat med platina från Reprint. Jag hade inga "spretiga" blad så jag valde att stansa ut gräs i QK och sedan klippa i sär dem till blad, själva blommorna är utstansat med Boss Cut.Jag satte även dit några svarta tygblad som jag klippte av från ett band med namnet Black Leafy Vine. Långt ner i en låda hittade jag slipade halvpärlor som fick pryda blommans mitt. Jag använde "bind it all" för att fästa alla banden i. Jag tycker själv att det blev riktigt bra ;0). Inuti satte jag ett spindel nät ut stansat i REV och två pumpor som till lika den på framsidan är embossade.
Detta med Hellowen- kort var riktigt kul så fler får det bli..... :=)
Kram från mig!

3 kommentarer:

 1. Hallo där!!!

  Vilket härligt kort. Smart ide med gräs dicen. Hoppas du hänger på näst nästa onsdag.

  Ha det,
  Malin Z

  SvaraRadera
 2. Tänk vad lustigt livet kan vara :) Alltså, jag fattar inte ett smack av det här hemliga mystiska språket...embossa, glossa, snedklippta kanter och allt vad det kan vara. Men det härliga är att det gör just ingenting när man har privilegiet att live ställas framför detta ett av många fantastiska verk av underfundigheter! Ögat vandrar över färgval, struktur, figur och fantasi och man bara NJUTER!
  Mera, flera, lär mig också! :)
  Kram från Linda

  SvaraRadera
 3. Fint!!
  /Anders, Åsa, Gry (lite skrikig just nu)

  SvaraRadera