torsdag 22 augusti 2013

Klocka som tittskåp

 
Tim Holtz klocka var blank och silverfärgad till en början så jag började med att måla den vit med Gesso och massor av Crackle Paint, mums den är så tjock och klistrig. Jag använde baksidan av klockan som mall föra att få till rätt storlek på mitt vita cardstock, japp klockan går att ta isär. Runt kanten stämplade jag med min nyaste stämpel från underbara Papermainia just detta sett heter "Botanical print" och innehåller hela sju stycken stämplar i mycket hög kvalité. Jag stämplade med en clear embossingdyna och strödde på ett embossingpulver som är lite grövre och har glitter i sig. Sen var det bara att värma med embossingfönen. Jag blir lika förundrad varje gång jag embossar, och de är ofta kan jag lova, hur häftigt slutresultatet blir. Prova om du aldrig gjort det innan, super roligt och jätte fin effekt. Med hjälp av Spellbinders och min Vaggabond stansmaskin stansade jag ut, från Maja Design "Sofiero", en fin cirkel med "bubblig" kant. ;)
 

 
Här syns det att jag på mönsterpappret stämplade med Bo Bunnys poststämpel och gjorde fina effekter med en stensil från Prima "Stativ" och Modeling Paste. Tilda är färglagd med Copic pennor och som extra effekt lade jag lite glitter på blommorna i hennes bukett och hår. Innuti och utanpå klockan har jag dekorerat med blommor från flera olika tillverkare. Bladen har jag stansat ut med ett sett från Nelli Snellen. Setet både stansar och embossar.
 

 
Här syns en ny blomma från underbara Primas serie "Joulee". Alla blommor har jag "duttat" Gesso och lite glitter på. Några halvpärlor och en fågelbur från egen gömma fick också plats. Tittar man riktigt noga syns de hur färgen spruckigt. Det måste vara åldern på klockan. ;)
 
♥ Tack för att du tittade in, kram Marie ♥

1 kommentar:

  1. Men guuuud vad fin!!! Helt underbar!!! Vilket arbete du har lagt ner...superduper!!
    Kram!

    SvaraRadera